Basketball


TSK BASKETBALL - Da er vi igang med høstens aktiviteter. Coach B (bildet), som også jobber på Tøyen Skole og aktivitetsskole,  har basketballtreninger med barn på ulike trinn. I vår fikk vi på plass et skikkelig bra jentelag og også noen yngre barn i 1-2.klasse har blitt veldig flinke. Det er plass til 12-15 i hver gruppe.

Treninger: Grunnet flytting inn i den nye hallen vår på sirkustomta vil treningene høsten 2019 starte første uken i september (uke 36). Dag og tid er ikke bestemt enda. Det vil bli kommunisert ut via våre kanaler i løpet av august måned og ukeplan vil bli lagt på DENNE siden.

  • Meld deg inn i TSK og velg Allidrett (+ barnets aldersgruppe, feks. 10 - 12 år) som aktivitet her
  • Det koster kun 100,- kroner + en vennlig gest for nabolaget å bli medlem og da kan du delta på alle våre aktiviteter for din aldersgruppe, men kun en økt (time) per aktivitet i uken.
  • Påmelding til aldersbestemt futsal (2008 - 2013), Capoeira og Taekwondo fordrer påmelding til disse gruppene siden det spilles kamper og arbeides mot belter og derfor krever en viss kontinuitet.

NB! Våre aktiviteter er forbeholdt beboere i Bydel Gamle Oslo og Grünerløkka med umiddelbar nærhet (gangavstand) til Tøyen og hallen vår på "Munch- Tomta". Tøyen Sportsklubb er til for de som trenger ett allsidig fritidstilbud mest og vi håper alle forstår at vi prioriterer deretter. #HeiaTøyen


Tøyen Tornadoes

TSK har også et voksenlag, Tøyen Tornadoes, en knakendes fin gjeng som spiller basketball en gang i uken. 


Dersom du har aktiviteter du savner og vil ta ansvar for, ta kontakt med oss så ser vi om vi ikke får til det også!
toyensportsklubb@gmail.com

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software