Capoeira


BEGYNN MED CAPOEIRA - Denne fantastiske disiplinen kombinerer kampsport, dans og akrobatikk og vi er så heldige å ha trenere fra Cordao De Ouro, på laget. I år vil treningene for det meste bli ledet av medisinstudenten Kathinka som vi gleder oss veldig til å bli kjent med. Barna på Tøyen kjenner etterhvert godt til denne disiplinen og vi begynner å se talentene utvikle seg! Treningene foregår i årpå Aktivitetshuset K1 i rommet som heter "Astronauten". Det er plass til ca. 15 deltakere i hver gruppe. De som hadde plass i vår og fortsatt er innenfor gruppens aldersgrenser kan fortsette. Har barnet vokst seg ut av sin gruppe må det bytte til neste.

Treninger: Grunnet flytting inn i den nye hallen vår på sirkustomta vil treningene høsten 2019 starte første uken i september (uke 36). Dag og tid er ikke bestemt enda. Det vil bli kommunisert ut via våre kanaler i løpet av august måned og ukeplan vil bli lagt på DENNE siden.

  • Meld deg inn i TSK og velg Capoeira (+ barnets aldersgruppe, feks. 10 - 12 år) som aktivitet her
  • Det koster kun 100,- kroner + en vennlig gest for nabolaget å bli medlem og da kan du delta på alle våre aktiviteter for din aldersgruppe, men kun en økt (time) per aktivitet i uken.
  • Påmelding til aldersbestemt futsal (2008 - 2013), Capoeira, HipHop, Friluftsgruppe og Taekwondo fordrer påmelding til disse gruppene siden det spilles kamper og arbeides mot belter og derfor krever en viss kontinuitet.

NB! Våre aktiviteter er forbeholdt beboere i Bydel Gamle Oslo og Grünerløkka med umiddelbar nærhet (gangavstand) til Tøyen og hallen vår på "Munch- Tomta". Tøyen Sportsklubb er til for de som trenger ett allsidig fritidstilbud mest og vi håper alle forstår at vi prioriterer deretter. #HeiaTøyenDersom du har aktiviteter du savner og vil ta ansvar for, ta kontakt med oss så ser vi om vi ikke får til det også!
toyensportsklubb@gmail.com

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software