Aktiviteter via Fagsenteret i BGO


Vi er utrolig stolte over å samarbeide med Fagsenteret i bydelen som gjør at alle deres deltakere også blir medlemmer i TSK. Velkommen til oss og vi gleder oss til å bli kjent med dere.


IDRETTS- OG AKTIVITETSGRUPPA 

Denne gruppa ble startet av Fagsenteret høsten 2011 og er per i dag for barn med nedsatt funksjonsevne i alderen 9-13 år.
Gruppa har siden vært drevet av 3 aktivitetsledere og møtes hver tirsdag i tidsrommet 16.30-19.30. Gruppa vil fortsette som normalt og ha oppmøtested i Jens Bjelkes Gate 73a og aktiviteter som gjennomføres er alt fra lek i gymsal, friluftsliv til svømming osv.

For medlemskap i denne gruppa må det søkes om vedtak gjennom Fagsenteret i Gamle Oslo. Du finner søknadsskjema for dette her:

Kryss av på støttekontakt og  merk søknaden med «Medlemskap i Idretts- og aktivitetsgruppa». 

   

INKLUDERINGSDANS 

Denne gruppen er også for barn- og unge med nedsatt funksjonsevne. De trener i den fine aktivitetssalen Munch i Aktivitetshuset K1 hver torsdag. Bli med da vel! 

For medlemskap også i denne gruppa må det søkes om vedtak gjennom Fagsenteret i Gamle Oslo. Du finner søknadsskjema for dette her:

Kryss av på støttekontakt og  merk søknaden med «Inkluderingsdans». 


For mer informasjon om disse tilbudene, ta kontakt med:

Fagkonsulent, Fritidsassistanse
Fagsenteret i Gamle Oslo
Grønlandsleiret 25, 0190 Oslo

Tlf: 90198963/23 43 11 11

 For å bli med på disse aktivitetene, må man søke via Fagsenteret. Dette gjøres ved å fylle inn dette skjemaet og deretter melde seg inn i TSK og velg "Medlem via Fagsenteret" under aktivitet her. Som medlem i TSK med betalt årskontingent kan man være med på alle våre aktiviteter innenfor hver aldersgruppe, men bare en time (økt) per aktivitet i uken. #HeiaTøyen


Dersom du har aktiviteter du savner og vil ta ansvar for, ta kontakt med oss så ser vi om vi ikke får til det også!
toyensportsklubb@gmail.com

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software