Futsal (og av og til litt ekstra utefotball)


På grunn av svært begrenset kapasitet har vi KUN tilbud i Futsal for noen få aldersgrupper til barna på Tøyen. Treningene foregår i Tøyen Arena, men de deltar av og til i cuper ute og vil noen ganger trene i skolens ballbinge og på TSK- Løkka i Smedgata. De yngste lagene (1. og 2. klasse) spiller microcup på Lindeberg, mens de eldste deltar i flere cuper gjennom sesongen over hele byen. Vi deltar også i Futsalserien.

Deltakelse på fotball i regi av Tøyen Sportsklubb vil som alt annet i TSK koste kr 100,-. per år. Dere må også påberegne innkjøp av nødvendig personlig utstyr (fotballsko, leggskinn, strømper osv).

Treninger: Grunnet flytting inn i den nye hallen vår på sirkustomta vil treningene høsten 2019 starte første uken i september (uke 36). Dag og tid er ikke bestemt enda. Det vil bli kommunisert ut via våre kanaler i løpet av august måned og ukeplan vil bli lagt på DENNE siden.

  • Meld deg inn i TSK og velg Futsal (+ barnets aldersgruppe, (feks. MIx 2011) som aktivitet her
  • Det koster kun 100,- kroner + en vennlig gest for nabolaget å bli medlem og da kan du delta på alle våre aktiviteter for din aldersgruppe, men kun en økt (time) per aktivitet i uken.
  • Påmelding til aldersbestemt futsal (2008 - 2013), Capoeira, HipHop, Friluftsgruppe og Taekwondo fordrer påmelding til disse gruppene siden det spilles kamper og arbeides mot belter og derfor krever en viss kontinuitet.

NB! Våre aktiviteter er forbeholdt beboere i Bydel Gamle Oslo og Grünerløkka med umiddelbar nærhet (gangavstand) til Tøyen og hallen vår på "Munch- Tomta". Tøyen Sportsklubb er til for de som trenger ett allsidig fritidstilbud mest og vi håper alle forstår at vi prioriterer deretter. #HeiaTøyen

Kontaktpersoner: 

G08/G09-laget: Julio 

J09-laget: Jens, Torsteinog Ole

MIX J/G 2010-laget: Sindre/Marit , Ådne og Mangvard

Mix J/G 2011: Mohammed 

MIX J/G 2012: Einar og Harald


De yngste lagene (2011 og 2012) spiller microserie på Lindeberg i år. De har 3-4 kamper en fredag, en lørdag og en søndag før sommeren og det samme etter sommeren. Kampene foregår på Lindeberg, rett ved Jeriko Skole. Øvrige lag spiller cuper og futsalserie.

NB! Alle barna må ha med eget følge om ikke annet er avtalt - og de som kan, bistår Burim og Julio med kampledelse. Husk å ta med drakt, leggskinn, mat (det selges også mat), vannflaske, kanskje regntøy og andre passende klær både til små og store.

Dersom du har aktiviteter du savner og vil ta ansvar for, ta kontakt med oss så ser vi om vi ikke får til det også!
toyensportsklubb@gmail.com

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software