Hip-hop


Lyst til å bli flink til å danse hip-hop? Gruppa starter nå opp etter sommeren. Meld deg inn og på og bli med! 

Hip-hop - lær å danse hip hop med fantastiske Stephanie fra dansegruppa Circle, som også jobber på Tøyen Skole og Aktivitetsskole. Dette er et tilbud for barn i alderen 10-13 år. Undervisningen vil foregå i et større klasserom - én trapp opp og til høyre. 

Treningstid, tirsdager kl. 17-18 - Danserommet, Tøyen Skole (1. etg) - Fullt inntil videre!

  • Meld deg inn i TSK og velg Hip Hop som aktivitet her
  • Det koster kun 100,- kroner + en vennlig gest for nabolaget å bli medlem og da kan du delta på alle våre aktiviteter for din aldersgruppe, men kun en økt (time) per aktivitet i uken.
  • Påmelding til aldersbestemt futsal (2008 - 2013), Capoeira, HipHop, Friluftsgruppe og Taekwondo fordrer påmelding til disse gruppene siden det spilles kamper og arbeides mot belter og derfor krever en viss kontinuitet.

NB! Våre aktiviteter er forbeholdt beboere i Bydel Gamle Oslo og Grünerløkka med umiddelbar nærhet (gangavstand) til Tøyen og hallen vår på "Munch- Tomta". Tøyen Sportsklubb er til for de som trenger ett allsidig fritidstilbud mest og vi håper alle forstår at vi prioriterer deretter. #HeiaTøyen
Meld deg inn i TSK og velg hip-hop som aktivitet her. Det koster kun 100,- kroner å bli medlem og inkluderer én aktivitet.

Ses på tirsdager! 

Dersom du har aktiviteter du savner og vil ta ansvar for, ta kontakt med oss så ser vi om vi ikke får til det også!
toyensportsklubb@gmail.com

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software