LEGO-klubb 


Etter litt prøving og feiling er det endelig lift-off for LEGO-klubben. Vi har fått støtte fra Sparebankstiftelsen DNB til å kjøpe inn en del Lego Mindstorms sett som gjør at vi nå kan å starte med Legoklubb for barn i aldersgruppen 10 - 15 år. Vi ønsker med dette å inspirere til teknologiinteresse og generell oppfinnervirksomhet hos barn- og ungdom i området og at de på sikt kanskje velger å gå i realfag-/teknologifagretning. Lego-bygging fremmer innovativ tenkning, og gir rom for utvikling og nyskaping. Vi vil opprette en klubb som har åpent i utgangspunktet én kveld i uken med instruktør og de foreldrene som ønsker å bidra. 

Onsdager fra kl. 18.00 - 19.00 for aldersgruppen 9 - 15 år i Aktivitetshuset K1 (Kolstadgata 1) på rommet som heter Husmann i 2. etasje. Hendvendelse i "Tøyenhjørnet" som er til venstre når du går inn hovedinngangen på gateplan om du ikke skjønner hvor du skal.

Vi ønsker på sikt også å finne et samarbeid med Tøyen Startup Village, som har etablert seg på Tøyen Senter. Mange av gründerbedriftene som vil flytte hit kan ha både spennende kompetanse man kan benytte seg av, samt kunne gi Legoklubben gode, konkrete utfordringer de må løse. På den måten blir lek plutselig jobb- og samfunnsrelevant!

Tusen, tusen takk til Sparebankstiftelsen DNB for at dere hjelper til og satser på barna fra Tøyen! 

Ønsker du å melde på ditt barn? Klikk inn på fanen "Bli medlem" og følg instruksjonene videre.

Heia Tøyen! 

(Dersom noen er foreldre for YNGRE barn, fra 6 - 9 år, og som ønsker å bidra til å få igang en Lego-klubb med litt enklere sett, så er vi interessert i å høre fra dere også.) 

Dersom du har aktiviteter du savner og vil ta ansvar for, ta kontakt med oss så ser vi om vi ikke får til det også!
toyensportsklubb@gmail.com

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software