Sjakklubb


Dette skoleåret dobler vi antall timer med sjakk. I og for seg er jo sjakk for alle aldersgrupper, men vi kommer i år til å dele gruppene opp på følgende måte og flytte sjakklubben opp på bibliotekene på torget. legg merke til at det er ett eget tilbud for litt mer drevne og eldre sjakkentustiaster fra kl. 19 - 21.
  • 1. - 4- klasse tirsdager kl. 17 - 18 på biblioteket på Tøyen- Torg
  • 5. - 7. klasse tirsdager kl. 18 - 19 på "Biblo" på Tøyen- Torg
  • Ungdom/ Voksne tirsdager kl. 19 - 21 på biblioteket på Tøyen- Torg

Til å styre sjakk gruppa i år har vi Ingrid Øen Carlsen  og Øystein Bøyum Fossum. Ingrid blir instruktør for barna hver uke, samt ungdom/ voksne annenhver uke, mens Øystein har ungdom/ voksne gruppen annenhver uke. 

Ingrid Øen Carlsen (24) har flere medaljer fra norgesmesterskap for jenter, og har representert Norge i en rekke internasjonale mesterskap. Hun har også en noe mer kjent storebror ved navn Magnus.

Øystein (31) har vunnet flere norgesmesterskap for ungdom og har representert Norge i europa- og verdensmesterskap. Han bor på Tøyen og spiller for Vålerenga sjakklubb.

Med Ingrid og Øystein på laget er vi trygge på at sjakken er i trygge hender

Meld deg inn i TSK og velg sjakk som aktivitet her. Det koster kun 100,- kroner å bli medlem og inkluderer én aktivitet.

NB! Våre aktiviteter er KUN åpne for befolkningen på Tøyen eller i Bydel Gamle Oslo.

PS! Vi vil gjøre oppmerksom på at vårt tilbud er veldig "lavterskel", og vi kommer aldri til å tilby noe mer enn 1 trening i uken pr årskull/ gruppe - uansett idrett/aktivitet og alder

TSK ønsker bare å skape lokale møteplasser og har ingen ambisjoner om å delta i konkurranser etc. i regi av noe forbund/ særkrets. Vi ønsker bare å gjøre Tøyens befolkning mer aktive og åpne øynene for en mengde aktiviteter som også finnes på ett proffere nivå i nærmiljøet (gå/ sykkelavstand). På den måten bidrar vi også til rekrutteringen for de klubbene som drar dette videre og inn i organiserte former med mer nivåbaserte treninger, flere treninger og evt. turneringer/ konkurranser. 

Bydelen har to rene sjakklubber hvor man kan trene mer organisert og konkurrere. Den ene klubben heter "Kampen på brettet" og den finner dere info om her: http://www.kampensjakk.no. Det andre alternativet er Vålerenga Sjakklubb som dere finner info om her: http://vaalerenga-sjakklubb.com


Dersom du har aktiviteter du savner og vil ta ansvar for, ta kontakt med oss så ser vi om vi ikke får til det også!
toyensportsklubb@gmail.com

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software