Snowboard og Alpint


Takket være vårt samarbeid med Frigo og Ø på Snø-prosjektet, fortsetter vi med turer til Tryvann også vinteren 2019. 

Snowboard/alpintgruppa starter i uke 7 (mandag 11. februar) og vil holde på alle mandager med unntak av i vinterferien og påskeferien ut skisesongen 2019.

Gruppa er for ungdom/ barn født 1999 - 2008 fra bydel Gamle Oslo, og som har stått litt på snowboard/alpinski før, men har ønske om å bli litt stødigere og samtidig ha det gøy i bakken sammen med flere andre. Med det mener vi at du klarer å ta skiheisene på egenhånd, samt kommer deg ned bakken for egen maskin - dette er IKKE et nybegynnerkurs!

Oppmøte ved inngangen til Aktivitetshuset K1 (Kolstadgata 1) på Tøyen kl. 16.00 ferdig påkledd og med utstyret i hånda. Det er mulig for deltakerne  å låne utstyr hos FRIGO i Ensjøveien 7, men dette MÅ gjøres på forhånd. 

Vi er tilbake på samme sted ca. kl. 21.00 og man må da bli hentet, eller ta seg hjem på egenhånd fra Tøyen.

Gruppa vil fortinnsvis kjøre i Oslo Vinterpark (Tryvann) og drar samlet opp fra Tøyen (noen ganger andre bakker, så ungene får opplevd mer) og TSK står for Heiskort. Ruter billetter må derimot deltakerne stå for og bekoste selv.

Ansvarlig for gruppa er Øystein Olsen Amdam som er utdannet fra Idrettshøgskolen, og sammen med seg har han Tøyenakademiets Abdinor og Fabrizio.

Deltakelse koster som vanlig kr. 100,- + en vennlig gest for nabolaget. Meld deg (barnet ditt hvis under 18) inn her!

Hvis du allerede er medlem i Tøyen Sportsklubb, eller deltaker i "Ø på Snø" 2019 holder det å sende en e-post til Toyensportsklubb@gmail.com, så får du faktura pålydende en 100-lapp på e-post.

NB! Våre aktiviteter er KUN åpne for barn som bor på i Bydel Gamle Oslo.Dersom du har aktiviteter du savner og vil ta ansvar for, ta kontakt med oss så ser vi om vi ikke får til det også!
toyensportsklubb@gmail.com

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software