Stikkball


Følg oss på Facebook for om vi åpner for ekstern påmelding. 

---------------

Stikkball - alle barns favorittsport, lager vi nå et tilbud av også på kveldstid. Dette er for de som ønsker å bli enda flinkere, enda kjappere, enda sterkere i denne fantastiske sporten er trening med "The Baldashians" noe for deg. Vi ser for oss at vi lager egne stikkballturneringer kjenner vi oss rett hvor vi inviterer andre skoler til å prøve seg mot TSK Balldashians.... 


Treninger: Grunnet flytting inn i den nye hallen vår på sirkustomta vil treningene høsten 2019 starte første uken i september (uke 36). Dag og tid er ikke bestemt enda. Det vil bli kommunisert ut via våre kanaler i løpet av august måned og ukeplan vil bli lagt på DENNE siden.

  • - Meld deg inn i TSK og velg Allidrett (+ barnets aldersgruppe, feks. 10 - 12 år) som aktivitet her

  • - Det koster kun 100,- kroner + en vennlig gest for nabolaget å bli medlem og da kan du delta på alle våre aktiviteter for din aldersgruppe, men kun en økt (time) per aktivitet i uken.

  • - Påmelding til aldersbestemt futsal (2008 - 2013), Capoeira og Taekwondo fordrer påmelding til disse gruppene siden det spilles kamper og arbeides mot belter og derfor krever en viss kontinuitet.

NB! Våre aktiviteter er forbeholdt beboere i Bydel Gamle Oslo og Grünerløkka med umiddelbar nærhet (gangavstand) til Tøyen og hallen vår på "Munch- Tomta". Tøyen Sportsklubb er til for de som trenger ett allsidig fritidstilbud mest og vi håper alle forstår at vi prioriterer deretter. #HeiaTøyen


Dersom du har aktiviteter du savner og vil ta ansvar for, ta kontakt med oss så ser vi om vi ikke får til det også!
toyensportsklubb@gmail.com

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software