TSK´s TRIMKATALOG FOR SKOLEÅRET 2019/ 2020 KAN LASTES NED HER (kommer i uke 35)

Medlemsskap i Tøyen Sportsklubb koster kun 100,- pr år + en vennlig gest for nabolaget. Da kan du trimme med naboene dine så mye du gidder for aktiviteter for din aldersgruppe.

Noen av aktivitetene må du melde deg inn i direkte til en spesiell treningsgruppe, mens du kun trenger å registrere deg som "allidrettsutøver" for å trene alt det andre.


Disse aktivitetene trenger egen påmelding siden de jobber mot spesielle eventer, belter og/ eller konkurrerer:


Allidrett 

Innunder vårt allidrettsbegrep faller så kalt allidrett, eller "gym" om du vil som er varierte aktiviteter fra uke til uke for ulike aldersgrupper fra 3 - 150 år, men også faste aktiviteter hver uke som blir fasilitert av naboer og våre Tøyenakademikere hvor lek og morro er hovedingrediens. Hver uke kan du nemmelig hygge deg med nabolaget i:

Stikkball, Basketball, Yoga, Zumba, Sjakk,  Sirkeltrening, Innebandy, Strikkeklubb, "Løkke Futsal", Teatersport, Lego/ Tech- Klubb, Volleyball, badminton, bordtennis, håndball, Cricket, Rugby, Parkour, Muay Thai og sikkert flere ting som "addes" på underveis i kjent "Tøyensk" stil.

PS! Alle aktiviteter er ikke for ALLE aldersgrupper, men det blir MYE for mange!


Av og til har vi også tidsavgrensede kurs og prosjekter, sommerleire osv


De fleste av disse aktivitetene vil foregå I Tøyen Arena, men vi bruker også Aktivitetshuset K1 (Litt Capoeira, Hip Hop, Zumba og inkluderingsdans), Deichman bibliotek Tøyen, Biblo Tøyen, Tøyen skole og ute i nærområdet. 


Om Tøyen Sportsklubb og aktivitetene

Tøyen Sportsklubb ble startet av en gjeng Tøyenaktivister som så at vi måtte få på plass et bedre aktivitets- og idrettstilbud i området. Vi vil være annerledesklubben hvor vi tilbyr både kultur- og idrettsaktiviteter, men hvor utgangspunktet er at vi sammen skal heie på Tøyen! Idrett og kultur er en flotte arenaer å komme sammen på, og vi har som mål å komme med tilbud innen de aktiviteter som Tøyens befolkning ønsker seg. 

Så da begynner vi der da, tenkte vi! 

Mye av aktiviteten må ta utgangspunkt i fasiliteter vi faktisk har tilgjengelig. Foreløpig har vi holdt til på Tøyen Skole, de lokale bibliotekene og Aktivitetshuset K1. Vi samarbeider tett med Tøyen Skole og Aktivitetsskole og andre om rekruttering og trenerressurser.

MEN Stedsanalysens konklusjon og "Tøyen- Bygdas" press på politikerne gjør at vi nå ENDELIG kan flytte inn i "Storstua" på Munch- Tomta.

TSK ønsker at så mange mulig er i positiv aktivitet på Tøyen!
La oss bli Oslos mest aktive bydel!

Dersom du har aktiviteter du savner og vil ta ansvar for, ta kontakt med oss så ser vi om vi ikke får til det også!
toyensportsklubb@gmail.com

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software