Aktiviteter


Vi har sommerferie fra våre faste aktiviteter fra uke 25 - 33. Se her for tilbudet for i sommer.

Følg med på vår Facebookside for når vi åpner for vanlig aktivitet etter ferien. 


Å trene hos oss koster kr. 100,- i året. Da kan du delta på ALLE aktiviteter som er for din aldersgruppe og evt. kjønn.

NB! Aktivitetstilbudet kan variere gjennom året. Hos oss melder man seg IKKE inn i en spesiell idrett/ aktivitet, men i klubben.  Endringer kunngjøres på facebook og her på våre hjemmesider.

Denne høsten starter vi opp med følgende 25 aktiviteter: Basket (trening), Løkkebasket, Allidrett, Capoeira, Fotball (trening ute), Løkkefutsal, Tennis, Cricket, Inkluderingssport, Åpen hall, Innebandy (trening), Løkkeinnebandy, Løkkevolleyball, Pickleball, Friidrett, Zumba, Strikkeklubb) Løpegruppe (ute), Håndball, Taekwondo, Para- Allidrett, Step og Styrke, Muai Thai, Karate, Bryting, Amerikansk fotball (flag) og Bordtennis/badminton.

Det fulle ukesprogrammet fra dag til dag finner du HER (klikk på "her")

Barnehagebarn (3-5 år) (klikk)

Barneskoleelever (1. - 7. trinn / 6-12 år) (klikk)

Ungdomsskoleelever (8. - 10. trinn / 13 -15 år) (klikk)

VGS elever og unge voksne (16 - 25 år) (klikk)

Voksne og eldre (over 25 år) (klikk)

Registrering og betaling skjer ved personlig oppmøte i Tøyen Arena med bankkort eller Vipps som eneste godtatte betalingsmiddel

Aktivitetene foregår i Tøyen Arena (Sirkustomta ved Munch Museet- Adresse Monradsgt. 6 ), Aktivitetshuset k1 (Kolstadgt. 1),  Caltexløkka (kunstgressbanen sør i Tøyenparken), Deichman Tøyen (Tøyen torg) og andre uteområder vi finner for godt å bruke.

Følg derfor med på våre facebooksider og her på denne siden for å få med deg eventuelle endringer fra uke til uke. Spørsmål om aktivitetsplanen rettes til toyensportsklubb@gmail.com eller via våre facebooksider.

NB! Organisert fotball (2010 - 2014) er forbeholdt elever på Tøyen skole. Elever fra andre skoler ønsker vi skal spille på det som naturlig regnes som deres "nær klubb".Om Tøyen Sportsklubb og aktivitetene

Tøyen Sportsklubb ble startet av en gjeng Tøyenaktivister som så at vi måtte få på plass et bedre aktivitets- og idrettstilbud i området. Vi vil være en annerledes klubb hvor vi tilbyr både kultur- og idrettsaktiviteter, men hvor utgangspunktet er at vi sammen skal heie på Tøyen! Idrett og kultur er en flotte arenaer å komme sammen på, og vi har som mål å komme med tilbud innen de aktivitetene som lokalbefolkningen ønsker seg. 

Så da begynner vi der da, tenkte vi! 

Mye av aktiviteten måtte ta utgangspunkt i fasiliteter vi hadde tilgjengelig. Foreløpig har vi holdt til på Tøyen Skole, de lokale bibliotekene og Aktivitetshuset K1. Men nå vil altså det meste foregår i den nye Storstua vår i Monradsgate 9 "Tøyen Arena".

TSK ønsker at så mange mulig er i positiv aktivitet på Tøyen!
La oss bli Oslos mest aktive bydel!

Dersom du har aktiviteter du savner og vil ta ansvar for, ta kontakt med oss så ser vi om vi ikke får til det også!
toyensportsklubb@gmail.com

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software