AKTIVITETER 

Vi fasiliterer nå over 125 aktivitetstimer i uka for nabolaget vårt (Bydel gamle Oslo og Grünerløkka) og har noe for alle aldre. Alle aktivitetene er såkalt "lavterskeltilbud" og vi stiller med alt av nødvendig utstyr. Alt dette kan du delta på for bare kr 100.- i året + en vennlig gest for nabolaget.

Registrering og betaling skjer ved personlig oppmøte i Tøyen Arena med bankkort eller Vipps som eneste godtatte betalingsmiddel.

NB! Man blir IKKE medlem av en fast aktivitet, men i klubben og kan delta på alt vi tilbyr for deltagerens aldersgruppe og evt. kjønn!

Aktivitetene foregår i Tøyen Arena, Aktivitetshuset k1, Biblo, Deichman Tøyen, Caltexløkka og andre uteområder vi finner for godt å bruke.

Vi er fortsatt i en oppstartsfase i tillegg til at covid- 19 legger sine begrensninger og gjør derfor oppmerksom på at vi på kort varsel kan justere ukeplanene om nødvendig.

Følg derfor med på våre facebooksider og her på denne siden for å få med deg eventuelle endringer fra uke til uke. Spørsmål om aktivitetsplanen rettes til toyensportsklubb@gmail.com eller via våre facebooksider.


Per 20.9.2020 tilbyr vi: Capoeira, allidrett/ Åpen hall, turn, akrobatikk, cricket, friidrett, taekwondo, Kenpo karate, fotball, håndball, volleyball, innebandy, basketball, bordtennis, badminton, sjakk, zumba, step og styrke, friluftsgruppe, strikkeklubb, inkluderingsdans, inkluderingssport, brytingl og yoga. Tilbudet vil variere ut i fra hva lokalbefolkningen ønsker og vi vil bruke besøkstallene til å styrke det som har mye besøk og gå ned på det med mindre besøk osv.


Gjeldende ukeplan for Tøyen Arena finner du HER (trykk på "HER" for å laste ned ukeplan)

Gjeldende ukeplan for aktiviteter på andre lokasjoner finner du HER (trykk på "HER" for å laste ned ukeplan)


Covid- 19

Vi som alle andre er opptatt av å gjøre treninger så trygge som mulig, og i en hall med så mange forskjellige brukere  er det endel tilleggsregler vi er nødt til å innføre i Tøyen Arena. Først og fremst forholder vi oss til Oslo Kommunes regler for anlegg og idrettshaller. I tillegg gjelder følgende "lokale regler".

- Kortere økter (innslipp nøyaktig når treningen avsluttes og ferdig 10 min før man må være ute (oppstart neste trening)

- Registrering av smittesporingsinfo påkreves

- Inngangsdørene vil være stengt fra 10 minutter etter trening skulle startet (er da stengt 16.10 - 17 -17.10 - 18 - 18.10 - 19 osv.)

- Max 20 deltagere per aktivitet (først til mølla ved personlig oppmøte og utdeling av billett til deltager). NB! Man kan IKKE hente ut billetter til deltagere som kommer senere (står bak i køen)

- Egne innganger for hver sal (se bilde under) og registrering av smittesporingsinfo

- Aktiviteter for de over 20 år kan kun gjennomføres med 1 meters mellomrom og uten kontakt (noe utgår derfor inntil videre)

- Garderober er stengt for skifting/ dusjing (kom ferdig skiftet). Disse er kun åpne for håndvask og toaletter

- Ingen publikum/ tilskuere til skole barn og eldre tillatt med mindre det er nødvendig

- De som MÅ følge barn skal være ute i hallen der barnet trener- IKKE sitte ved bordene ved kiosken

- Barnevogner, sykler osv. SKAL stå utenfor så det ikke hindrer ferdsel ved inngangene, så folk må gå tettere


Påmelding

Registrering og betaling (kort eller Vipps) for nye medlemmer skjer ved direkte oppmøte (med foresatte om deltaker er under 18 år) i Tøyen Arena. mellom kl. 10.00 og 21.00 mandag til fredag. Medlemsskap i Tøyen Sportsklubb koster kun 100,- pr år + en vennlig gest for nabolaget. Da kan du være i aktivitet med naboene dine så mye du orker for det som er for din aldersgruppe og eventuelt kjønn.

NB! Man melder seg ikke på en bestemt aktivitet. Som medlem i TSK har man tilgang på ALT driver med. Noen aktiviteter byttes også ut gjennom året osv. Ukeplanen er flytende og vil noen ganger endres med kort varsel hvis feks trener flytter og vi ikke finner en erstatter.

NB! Organisert fotball (2013 - 2008) er forbeholdt elever på Tøyen skole. Elever fra andre skoler ønsker vi skal spille på det som naturlig regnes som deres "nær klubb".

Påmelding

Registrering og betaling (kort eller Vipps) for nye medlemmer skjer ved direkte oppmøte (med foresatte om deltaker er under 18 år) i Tøyen arena. mellom kl. 16:00 og 20:00. Medlemsskap i Tøyen Sportsklubb koster kun 100,- pr år + en vennlig gest for nabolaget. Da kan du være i aktivitet med naboene dine så mye du orker for din aldersgruppe og eventuelt kjønn.

NB! Organisert fotball (2013 - 2008) er forbeholdt elever på Tøyen skole. Elever fra andre skoler ønsker vi skal spille på det som naturlig regnes som deres "nær klubb".


Om Tøyen Sportsklubb og aktivitetene

Tøyen Sportsklubb ble startet av en gjeng Tøyenaktivister som så at vi måtte få på plass et bedre aktivitets- og idrettstilbud i området. Vi vil være en annerledes klubb hvor vi tilbyr både kultur- og idrettsaktiviteter, men hvor utgangspunktet er at vi sammen skal heie på Tøyen! Idrett og kultur er en flotte arenaer å komme sammen på, og vi har som mål å komme med tilbud innen de aktivitetene som Tøyens befolkning ønsker seg. 

Så da begynner vi der da, tenkte vi! 

Mye av aktiviteten måtte ta utgangspunkt i fasiliteter vi hadde tilgjengelig. Foreløpig har vi holdt til på Tøyen Skole, de lokale bibliotekene og Aktivitetshuset K1. Men nå vil altså det meste foregår i den nye Storstua vår i Monradsgate 9 "Tøyen Arena".

TSK ønsker at så mange mulig er i positiv aktivitet på Tøyen!
La oss bli Oslos mest aktive bydel!

Dersom du har aktiviteter du savner og vil ta ansvar for, ta kontakt med oss så ser vi om vi ikke får til det også!
toyensportsklubb@gmail.com

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software