UKEPLAN

Vi er i en oppstartsfase og vil justere ukeplanene om nødvendig fremover hvis noe trenger mer/ mindre plass osv. Følg derfor med på våre facebooksider og her på denne siden for å få med deg eventuelle endringer fra uke til uke. Vi vil ha rundt 90 aktivitetsøkter i Tøyen Arena fra mandag til fredag mellom kl. 16 - 22.30 og over 100 økter totalt når vi legger til de andre lokasjonene vi bruker. Spørsmål om aktivitetsplanen rettes per e- post til toyensportsklubb@gmail.com er via våre facebooksider.


DETALJERT PLAN FOR ALLE AKTIVITETER GJELDENDE FRA UKE 41 FINNER DU HER (klikk på lenken)


NB! på onsdager er "Girls only" i Tøyen Arena etter kl. 19.00. Vi har også "rene" jente/ kvinne aktiviteter andre dager!PÅMELDING

Påmelding (registrering) og betaling (kort eller Vipps) for nye medlemmer skjer ved direkte oppmøte (med foresatte om under 18 år) i Tøyen arena (TSK- kiosken) på hverdager mellom kl. 16 og 20. Noen få aktiviteter krever egen påmelding av plass hensyn, eller at de feks. jobber mot belter eller konkurrerer. Men det aller meste går under det vi kaller "Allidrett".


Aktivitetene

Totalt tilbyr vi 26 ulike aktiviteter nå i oppstarten, så får vi se hva som virker- hva som trenger mere plass/ tid og hva som evt. ikke fungerer. Kort fortalt er dette høstens tilbud til lokalbefolkningen (Bydel Gamle Oslo og Grünerløkka). Selve timeplanen med hva som er når og hvor kan du laste ned over her om du ikke så det;-)


Medlemsskap i Tøyen Sportsklubb koster kun 100,- pr år + en vennlig gest for nabolaget. Da kan du trimme med naboene dine så mye du gidder for aktiviteter for din aldersgruppe og evt. kjønn.

Noen av aktivitetene må du melde deg inn i direkte til en spesiell treningsgruppe, mens du kun trenger å registrere deg som "allidrettsutøver" i rett aldersgruppe for å trene alt det andre. Aktiviteten med egen påmelding står med uthevet skrift i tabellen over.Om Tøyen Sportsklubb og aktivitetene

Tøyen Sportsklubb ble startet av en gjeng Tøyenaktivister som så at vi måtte få på plass et bedre aktivitets- og idrettstilbud i området. Vi vil være annerledesklubben hvor vi tilbyr både kultur- og idrettsaktiviteter, men hvor utgangspunktet er at vi sammen skal heie på Tøyen! Idrett og kultur er en flotte arenaer å komme sammen på, og vi har som mål å komme med tilbud innen de aktiviteter som Tøyens befolkning ønsker seg. 

Så da begynner vi der da, tenkte vi! 

Mye av aktiviteten må ta utgangspunkt i fasiliteter vi hadde tilgjengelig. Foreløpig har vi holdt til på Tøyen Skole, de lokale bibliotekene og Aktivitetshuset K1. Men nå vil altså det meste foregår i den nye Storstua vår i Monradsgate 9 "Tøyen Arena".

TSK ønsker at så mange mulig er i positiv aktivitet på Tøyen!
La oss bli Oslos mest aktive bydel!

Dersom du har aktiviteter du savner og vil ta ansvar for, ta kontakt med oss så ser vi om vi ikke får til det også!
toyensportsklubb@gmail.com

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot Membership Software